Vacature administratief medewerker

(minimaal 16 uur per week)

Orde van Advocaten in het arrondissement Gelderland

Wij hebben per direct een mooie vacature voor een enthousiaste administratief medewerker!

Het bureau
Het team van het bureau van de Orde van Advocaten in Arnhem bestaat op dit moment uit acht medewerkers, waarvan één vaste administratief medewerker die op maandag t/m woensdag werkt op ons bureau. Vanwege het vertrek van een administratief medewerker zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor het secretariaat, in elk geval voor de donderdagen en vrijdagen. Het secretariaat van het bureau zorgt voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de deken, de adjunct-secretaris, de juristen en de Raad van de Orde bij hun werkzaamheden. Ook geeft het secretariaat in de eerste lijn informatie aan de advocaten in Gelderland over hun verplichtingen en aan rechtszoekenden die bijvoorbeeld contact opnemen over hun eigen advocaat of voor informatie in verband met het zoeken naar een advocaat.

Jouw werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het voeren van telefoongesprekken, het verrichten van secretariële werkzaamheden in klachtzaken en andere zaken ten behoeve van het toezicht door of namens de deken, en de verzending en verwerking van de jaarlijkse financiële bijdrage. Waar nodig worden ook andere werkzaamheden verricht, zoals werkzaamheden voor de SPO Gelderland (de opleidingsinstelling van de Orde), werkzaamheden voor het Gelders Balie Bulletin (ons digitale magazine) en secretariële werkzaamheden voor de jaarvergadering (ieder jaar in de maand maart).

Jouw profiel
Je hebt een secretariële opleiding gevolgd (of bijna afgerond en je zoekt daarnaast een baan voor twee werkdagen per week). Bij voorkeur heb je al werkervaring op een advocatenkantoor. Ook is goede typevaardigheid vereist. Verder is het van belang dat je het leuk vindt om telefoongesprekken te voeren en informatie uit die gesprekken kunt halen die voor onze juristen van belang is voor het vervolg, je digitaal kunt werken en enige affiniteit hebt met het verwerken van financiën.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die leergierig, integer en stressbestendig is, een teamplayer is met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, proactief is en uiteraard iemand met een goede dosis humor.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou onder andere: maatschappelijk relevant en interessant werk in een informele en prettige werksfeer. Collegialiteit en professionaliteit staan hoog in ons vaandel. Een betrokken en gezellig team dat graag met jou gaat samenwerken op het bureau van de Orde in Arnhem!
Het salaris voor deze functie wordt (afhankelijk van leeftijd, opleiding en/of werkervaring) ingeschaald tussen de € 2.000,- en € 3.250,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek) exclusief 8% vakantietoeslag. 

Ben je benieuwd hoe de beroepsorganisatie en het toezicht van de advocatuur in de praktijk werken en wil je daar een bijdrage aan gaan leveren? Dan horen wij graag van jou!

Sollicitatiebrieven met CV en foto kunnen uiterlijk tot en met maandag 29 augustus a.s. worden gezonden aan mw. mr. V.A.E. van Westing-Kuipers (adjunct-secretaris en directeur bureau) via info@ordegelderland.nl. Telefonische inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij het bureau via 026-3890766. Indien wij eerder dan 29 augustus 2022 voldoende geschikte kandidaten hebben voor een eerste gesprek, zal de vacature eerder worden gesloten.

Terug naar het nieuws-overzicht