Vacature administratief medewerker Orde van Advocaten Gelderland

(20 uur)

Het bureau
Het team van het bureau van de Orde van Advocaten bestaat op dit moment uit zeven medewerkers, waarvan twee administratief medewerkers. Naast uitbreiding van het juridische team zijn we ook op zoek naar een nieuwe collega voor het secretariaat. Het secretariaat van het bureau van de Orde draagt zorg voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de deken, de adjunct-secretaris en de stafjuristen bij hun werkzaamheden. Ook geeft het secretariaat in de eerste lijn informatie aan advocaten van de Gelderse Balie over hun verplichtingen en aan rechtszoekenden die bijvoorbeeld contact opnemen over hun eigen advocaat of meer informatie willen krijgen over het zoeken naar een advocaat voor een procedure in Gelderland.

Jouw werkzaamheden
Wij zoeken per direct een nieuwe administratief medewerker. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het voeren van telefoongesprekken, het versturen van mailings aan de Gelderse Balie, het verwerken van de jaarlijkse financiële bijdrage, agendabeheer van de deken waaronder het maken van afspraken, het digitaal versturen van correspondentie en archiveren, en het ontvangen van bezoekers op het bureau.

Jouw profiel
Voor deze functie is MBO/MBO+ denk- en werkniveau vereist. Je hebt een secretariële opleiding afgerond. Bij voorkeur heb je enige werkervaring op een advocatenkantoor. Ook is goede typevaardigheid vereist. Verder is het van belang dat je het leuk vindt om telefoongesprekken te voeren, je veelal digitaal kunt werken en affiniteit hebt met het verwerken van financiën.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die leergierig, integer en stressbestendig is, een teamplayer is met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, en uiteraard iemand met een goede dosis humor.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou onder andere: maatschappelijk relevant en interessant werk in een informele werksfeer. Collegialiteit en professionaliteit staan hoog in ons vaandel. Deze parttime baan valt prima te combineren met het ouderschap, jij kunt jouw werkdagen bijvoorbeeld in vier halve dagen van 5 uur indelen.
Het salaris voor deze functie wordt ingeschaald tussen de € 1.750 en € 2.750 bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek) exclusief 8% vakantietoeslag.

Ben je benieuwd hoe de beroepsorganisatie en het toezicht van de advocatuur in de praktijk werken en wil je daar een bijdrage aan gaan leveren? Dan horen wij graag van jou!

Sollicitatiebrieven met CV en foto kunnen uiterlijk tot en met vrijdag 29 oktober a.s. worden gezonden aan mr. V.A.E. van Westing-Kuipers (adjunct-secretaris en directeur bureau) via info@ordegelderland.nl. Telefonische inlichtingen kunnen worden ingewonnen via 026-3890766.

Over de sollicitatieprocedure: de eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van november. De tweede ronde zal plaatsvinden in de derde week van november. Het streven is om uiterlijk 25 november a.s. het arbeidsvoorwaardengesprek te houden.

Terug naar het nieuws-overzicht