Jaarvergadering donderdag 19 maart 2020

Geachte collega, confrère,

Namens de Raad van de Orde nodig ik u van harte uit voor de jaarvergadering van de Orde van Advocaten in het arrondissement Gelderland op donderdag 19 maart 2020.

Locatie: Musis, Velperbinnensingel 15 te Arnhem
Ontvangst: vanaf 13:00 uur
Aanvang: 13:30 uur stipt

De agenda kunt u inzien via deze link. De notulen van de vergadering van 15 maart 2019, het jaarverslag over het Ordejaar 2019, het financieel jaarverslag over het Ordejaar 2019 en de begroting voor het Ordejaar 2020 met voorstel voor de inkomenscategorieën en de financiële bijdragen, kunt u vanaf één week voor de vergadering inzien op de website van onze Orde (na inlog met een Advocatenpas): www.advocatenorde-gelderland.nl.

Naast het huishoudelijke gedeelte van de jaarvergadering, waarin ook dit jaar natuurlijk weer aandacht worden besteed aan collega’s en confrères die 25 en 40 jaar advocaat zijn, zal worden stilgestaan bij het afscheid van Marie-Louise Hoppenbrouwers als adjunct-secretaris en bureaudirecteur. Sophie de Graaf van Lawyers for Lawyers komt vertellen over al het goede werk dat zij doen voor collega’s in het buitenland. Vervolgens zal Wim Daniëls, schrijver van boeken over taal en voormalig columnist bij het radioprogramma Spijkers met koppen, een lezing geven over de herkomst van (juridische) woorden.

U wordt tevens van harte uitgenodigd voor de borrel met een walking dinner waarbij de band van mr. Evelin Bueters ‘3WeeksNotice’ een spetterend optreden zal geven. Een en ander wordt u aangeboden door de Gelderse Orde. Wel dient u zich van tevoren aan te melden voor het walking dinner via deze link in verband met de opgave van de aantallen bij Musis.

De Raad van de Orde en ik hopen u allen te zien tijdens de jaarvergadering! 


Met vriendelijke groet,

Mr. M.L.J. (Maaike) Bomers


Programma:

13:00u     Ontvangst in de foyer
13:30u     Jaarvergadering in de Muzenzaal
15:15u     Korte pauze in de foyer
15:30u     Afscheid Marie-Louise Hoppenbrouwers in de Muzenzaal
16:00u     Lezing Sophie de Graaf in de Muzenzaal
16:15u     Lezing Wim Daniëls in de Muzenzaal
17:15u     Einde lezingen
17:15u     Aanvang borrel in de Balkonzaal
18:30u     Aanvang walking dinner in de Balkonzaal
21:00u     Einde walking dinner
22:00u     Afsluiting

Terug naar het nieuws-overzicht