Vacature werkstudent

Wij hebben vanaf september 2022 een mooie vacature voor een enthousiaste werkstudent! 

Het bureau
Het team van het bureau van de Orde van Advocaten in Arnhem bestaat op dit moment uit acht medewerkers, waarvan twee werkstudenten. Vanwege het vertrek van één van onze werkstudenten door afstuderen, zijn we op zoek naar een nieuwe werkstudent voor onze flexpool. Je werkt op het secretariaat van het bureau dat zorgt voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de deken, de adjunct-secretaris, de juristen en de Raad van de Orde bij hun werkzaamheden. 

Jouw werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het voeren van telefoongesprekken met rechtszoekenden en advocaten en het geven van eerstelijns informatie, het verrichten van administratieve werkzaamheden in alle soorten zaken ten behoeve van het toezicht door of namens de deken, het maken van afspraken en de verzending van certificaten voor onze opleidingsinstelling (SPO Gelderland). 

Jouw profiel
Je volgt op dit moment een studie HBO-rechten of WO-rechten en wilt ervaring opdoen naast jouw studie. Je kunt minimaal één werkdag of twee halve dagen per week naast jouw studie werken. 

Wat bieden wij?
Wij bieden jou maatschappelijk relevant en interessant werk in een informele en prettige werksfeer. Een betrokken en gezellig team dat graag met jou gaat samenwerken op het bureau van de Orde in Arnhem dat goed bereikbaar is met het OV. Het salaris voor deze functie als werkstudent is leeftijdsgebonden. 

Ben je benieuwd hoe de beroepsorganisatie en het toezicht van de advocatuur in de praktijk werken en wil je daar een bijdrage aan gaan leveren? Dan horen wij graag van jou!

Sollicitatiebrieven met CV en foto kunnen uiterlijk tot en met maandag 29 augustus a.s. worden gezonden aan mw. mr. V.A.E. van Westing-Kuipers (adjunct-secretaris en directeur bureau) via info@ordegelderland.nl. Telefonische inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij het bureau via 026-3890766. De gesprekken worden in goed overleg in de laatste week van augustus of in de eerste week van september ingepland. 

Terug naar het nieuws-overzicht