SPO: "Overmeester Jezelf" voor advocaten met meer dan 7 jaar werkervaring

Datum: 21 juni  2024
Aanvangstijd: 12:30
Locatie: Bureau Orde van Advocaten
Kosten: € 299.00

Vanwege de grote belangstelling voor de workshops die reeds gepland staan op 22 april en 6 juni a.s. nodigt de Stichting Permanente Opleiding Gelderland u hierbij graag uit voor een derde workshop: “Overmeester Jezelf”! Deze workshop gaat over uzelf, als professional en als mens. Waarin onderscheidt u zich en wat zijn uw uitdagingen? Welke kanten van uzelf komt u tegen in het kader van uw professionele ontwikkeling? Groeien als mens en professional vraagt om de bereidheid in de spiegel te kijken en lastige situaties of interacties met collega’s of cliënten onder ogen te komen. Door de hectiek van alledag komen de meeste advocaten hier niet aan toe. Het werk gaat voor. En dat terwijl de professional die investeert in zelfkennis een nog betere professional wordt. De workshop “Overmeester Jezelf” biedt ruimte voor reflectie. In een kleine groep advocaten met vergelijkbare ervaringsjaren staat u stil bij de vraag: wie ben ik als professional? Deze workshop zal worden gehouden op:

vrijdag 21 juni 2024: voor advocaten met meer dan 7 jaar werkervaring

De workshop vindt plaats van 12:30 tot 17:00u (om 12.30 uur wordt er gestart met een gezamenlijke lunch) op het Bureau van de Orde van Advocaten Gelderland.

Vanwege het persoonlijke karakter van de workshop is er slechts beperkt plek bij deze workshop.

Over de trainer
Marjolein Beusmans begeleidt professionals, teams/praktijkgroepen en organisaties bij ontwikkelvragen en veranderingen. Dat doet zij als executive coach, trainer en intervisiebegeleider. Persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling zijn centrale thema’s in haar werk. Samen met Springway ontwikkelt en begeleidt zij leiderschapsprogramma’s voor partners in de advocatuur.

Marjolein is ruim 20 jaar werkzaam geweest in de advocatuur en rechterlijke macht; als advocaat bij de Brauw Blackstone Westbroek, medewerker van het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad en als rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Rotterdam (zie verder: www.keywie.nl).

Wat kunt u van de workshop verwachten?
- U krijgt meer zicht op de kwaliteiten waarmee u zich als professional onderscheidt, maar ook op uw valkuilen en met welk gedrag van anderen u moeite hebt. Steeds keren we terug naar de vraag: wat vertelt dit over u?
- Aan de hand van het gedachtegoed van Voice Dialogue leert u verschillende kanten van uzelf beter te begrijpen. Dit helpt u bij het maken van keuzes.
- U wordt zich meer bewust van uw gedachten en automatische reacties in lastige situaties en ook hoe u uzelf kunt bijsturen.
- De workshop biedt ruimte voor gesprekken met collega’s over de uitdagingen waar u als professional tegenaan loopt.
- Uw creatieve kant wordt aangesproken of wakker gemaakt.

Aan deze bijeenkomst worden in het kader van hoofdstuk 4 van de Verordening op de advocatuur (Vakbekwaamheid van de advocaat) 4 PO-punten (vaardigheden) toegekend.

U kunt zich tot en met 14 juni a.s. voor de workshop aanmelden.

De cursuskosten van € 299,00 (wat een prachtige prijs is voor zo’n unieke workshop!) dient u bij voorkeur tegelijk met uw aanmelding te voldoen op IBAN rekeningnummer NL11 SNSB 0946 3467 04 t.n.v. Orde van Advocaten Gelderland onder vermelding van de naam van de deelnemer en het nummer van deze cursus: 2024 / 11.

Aanmelding na afloop van de inschrijftermijn is uitsluitend mogelijk na overleg via cursus@ordegelderland.nl met een medewerker van de SPO. Ook kunt u via dit mailadres vragen om een factuur.

De lunch zal worden geregeld door het Bureau van de Orde. Indien u allergieën of dieetwensen hebt, dan horen wij die graag uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de workshop.

Restitutie van cursuskosten is alleen mogelijk als u zich tijdig (uiterlijk 5 werkdagen vóór de workshop) afmeldt.

Wij kijken uit naar uw deelname!

Met vriendelijke groet,
Namens de Stichting Permanente Opleiding

Vanessa van Westing-Kuipers
secretaris

 

 

 

inschrijven

Inschrijven U kunt zich inschrijven voor SPO: "Overmeester Jezelf" voor advocaten met meer dan 7 jaar werkervaring
Er zijn (nog) 7 plaatsen beschikbaar.
Terug naar het agenda-overzicht